Events

Info

 • tirs
  27
  okt
  2015

  Operaens Kvinder MODUL 2: Sensualitet & Forførelse

  19.30 - 22.00

  Kroppen rummer store kræfter. Seksualitet og sensualitet er magtfulde egenskaber, som kan føre hende selv ind i andre dimensioner og som kan bruges til at forføre med.

  Vi skal høre og lege med:

   Carmen fra Bizets Carmen
  Dalila fra Saint-Saëns Samson & Dalila
  Giuditta fra Léhars Giuditta

   

  En intensiv aften med opera, øvelser, foredrag og refleksioner.

  Du vil få en generel introduktion til 3 operaer, høre 3 arier og blive guidet igennem øvelser til større bevidsthed om dine egne følelser.
  Kurset er også et unikt indblik i en operasangers arbejde, og du vil få mulighed for selv at afprøve sangteknikken. Der er ingen tvang!

  Undervisningen er en kombination af mindfulness, operakoncert, foredrag, diskussioner og øvelser med de andre deltagere.
  Når man deler sine oplevelser med andre, bliver læringen bedre integreret og du vil derfor opleve at være ‘høj’, bevæget og ‘fyldt op’ når du går fra undervisningen.

  Alle moduler optages, så du har mulighed for at lytte til dem igen og igen. Hvis du skulle blive forhindret i at deltage én af gangene vil du derfor stadig kunne følge med.

  Hvert modul starter kl. 19.30 og varer ca. 2 1/2 time. Midtvejs holdes en pause, hvor der serveres kaffe, te og lidt sødt. Alt er inkluderet i prisen.

  Et modul koster kr. 375.
  Alle fem moduler kr. 1.500.
  Tilmelding ved indbetaling på konto: Reg. 4485 konto nr. 11236316
  eller på MobilePay 26783614

  Hvis du tilmelder dig alle modulerne efter første modul fratrækkes det allerede indbetalte beløb.

  Kurset finder sted hos
  Danske Skuespillerforbund
  Tagensvej 85
  2200 København N